View Single Post
Staro 26.07.2007., 13:30   #33
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo ja danas kupio i upiknuo ga.I sada buni me par stvari(sigurno ste to culi milion puta).Hladim ga sarim hladnjakom freezer 64 pro.Hladnjak jednostavno ne pokriva kompletni procesor ,tj. jedan manji dio sa strane ostane nepokriven.Sa sd 3700 me to nije brinulo jer su temperature bile odlicne i naravno imao je samo jednu jezgru.Sada sa dvije jezgre imam i dvije razlicite temperature,tj. jedna je visa od druge za nekih 7-8 stupnjeva.Napominjem da sam instalirao amd dual core optimizer + jos jedan driver sa njihove stranice.Procesor je uredno i tanko namazan srebrenom pasom a hladnjak sam fino montirao,dobro je sjeo i nije bilo problema.Evo postam i sliku iz everesta:

Sto se razlike tice između sd3700 i x2 3800 sve na defoltnim brzinama:

Podizanje sistema je nešto brže sa dvojezgrenim,aplikacije pisane za dvojezgreni proc još nisam isprobao nego me najviše zanimao Dirt(novi Colin).Jednom rječju razočrenje,osim što sada uvodni film mogu pogledati bez trzanja sam igra trza jednako ako ne i gore.Uglavnom igra je neoptimizirani drek ili je to ovaj x2,drek.Probao sam još i Stalkera na visokim detaljima pri 1280x1024 i u odnosu na sd 3700 za sada nevidim neku veliku razliku,prije mi je ta igra radila jako dobro a radi mi i sada sa x2.

Uglavnom stavio sam Sd 3700 na tržnicu i nadam se da necu puno izgubiti prelaskom na X2 3800 jer za sad baš i nisam nekaj puno i dobio osim kaj u task menageru sada imam dva grafikona .

Uglavnom volio bi neki odgovor u svezi ovih razlicitih temperatura na procesoru.Zahvaljujem unaprijed.
Mladenxy je offline   Reply With Quote