View Single Post
Staro 26.07.2007., 11:00   #710
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor ja.sam.lud Pregled postova
Eto, dobro da si spomenuo. Išao ja tamo JEDNOM (i nikad više) kupit' grafulju sa frendom.

Zaboravio sam koja je bila u igri, ali sjećam se da nigdje nije bilo za kupit osim kod njih, jer bila je riječ o AGP verziji koja se brzo prodala kod ostalih.

I nakon 2 razgovora telefonom i provjera, frend si rezervira tu karticu i idem ja s njim tamo. Čovjek sav sretan. Dođe tamo, žena donese karticu kad ono ogromnim slovima i prikladnim crtežom označena PCI-X

I lik se nateže sa njom dal' je rezervirao tu karticu ili nije, a ja se valjam pokraj.

Da sam ja bio u pitanju, stjer'o bi ju u pizdu materinu i zahvalio na rezervaciji .. ipak treba bit uljudan

Slično i sa mnom, ali sa benq 1655. Nazoved da pitam imaju li ga i oni vele da imaju. Dođem do njih i vele da nemaju, ali će naručiti za tjedan dana. Nazovem za 5 dana (za svaki slučaj ), vele da nemaju. Želim rezervirati, oni vele da će ih dobiti dovoljno pa rezervacija nije potrebna. JA inzistiram, ali inzistira i žena, pa ja prestanem inzistirati Nazovem za tjedan dana, veli da dolazi popodne. Nazovem popodne i žena odbrusi da su prodali pošiljku....rekoh, moju kunu nikad nećete vidjeti u vašoj trgovini (niti su je prodali, niti su je dobili, već su bili bezobrazni prema kupcu koji ih je nazvao dvaput i bio spreman platiti lopovski nabijenu cijenu od preko 450kn za tu pržilicu), dok su sve ostale bile ispod 300.