View Single Post
Staro 26.07.2007., 08:33   #27
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@Ozy
Znam...
I ja sam se začudio u prvi moment oko 6mj ali ionako se fakat ne sjećam kad mi je na procesor trebala garancija zadnji put pa me ne uznemiruje puno...

Vjerojatno im se neda na lageru držati za zamjenu, imo lako bi moglo bit da je ovo što se sad prodaje u biti zaliha iz skladišta koja je bila za reklamacije predviđena kod nekog o drugih shopova/dobavljača, pa sad kad su istekle garancije trayovima koje su isti rasprodali okolo - ovim prvima više niti netrebaju na lageru a ADM ih je pokupio...

Anyway kako god da su ih dobili - ja sam zadovoljan kupnjom...

@Mladenxy
A čuj novije igre se ipak počinju polako pisati pametnije, barem da donekle iskorištavaju multi cpu/core ali još jednostavnije je da se procesiranje soft zvuka i ostali sistmaski "nevidljivi" cpu killeri iskipaju na drugu jezgru (na onu koja je manje loadana) čak i ako nije optimizirana igra ali naravno opet je limit snaga pojedinačne jezgre... Makar tvoj proc ako se ne varam radi na 2400MHz. to ovaj x2 mora dosegnuti bez puno pitanja pa opet imaš - dviej jezgre od 2400Mhz a vjeruj mi da ti za igranje 512kb ili 1024kb po jezgri nište puno ne znači...