Imam to kuciste i hio sam ga malo modat.
Uglavnom evo kako to sve izgleda:
Evo pa sam ga malo prefarbao s crnim mat sprejom, kablove sam uspio nekak mukon provuc kraj napajanja tako da idu straznje strane lima na koji se sarafi maticna.
Za sređivanje kablova sam koristio ideje nekih clanova foruma tako da mi svi kablovi koju su mogli ic otraga su otraga. Nazalost 20-pinski nisam provukao otraga zato jer bi morao izrezat ''pola'' kucista
Pa sam izrezao bocnu stranicu i stavio plexi na koji sam nesto gravirao, nije mi ispalo bas kako sam zamisljao, plexi nije bas ravnomjerno zbrusen nego se vide one crte od brusenja, ak ima tko kakav prijedlog kak da to sredim neka kaze.
Jos moram sredit rubove rezanog lima i naravno cijelo kuciste ocistit od prasine i bocne stranice malo pobrisat da ne budu tako zapackane.
Na prednju stranu kucista sam stavio gore LED 120-ku koja puse tocno prema procu, a dolje na mjesto gdje je bila Coolermasterova 80-ka sam stavio LED ventilator da mi hladi disk.
Eh na ovoj zadnjoj slici je mrezica na kucistu vec puna parasine, trebam ju ispuhat pa to onda puno ljepse izgleda.
Budući da sam se malo zeznuo u polozaju ovog graviranog zmaja (skroz sam zaboravio da mi tu ide kavez za optiku i diskove), kaj mi predlazete? Dal da u prednji kut kucista stavim jednu neonku da ga lijepo osvjetljava jer je sad samo pola slike osvjetljeno i dali da pofarbam jos i ove plastike kaj sluze za zatezanje optikanera i diskova?
I da naravno slikano je mobitelom pa se nemojte ljutit ak je koja slika malo mutna