Tema: Win Xp
View Single Post
Staro 26.07.2007., 02:09   #3
Dule
Premium
Moj komp

Dule's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor vita Pregled postova
možeš i instalirat, a možeš i registrirat. Samo budi jasniji na šta misliš aktivirat, misliš upisivanjem serijskog broja prilikom instalacije ili što.
ne znam po kojoj logici kad bi ih instaliro na komp, ne bi mogao aktivirat kao kod instalacije na laptopu. E sad jel to legalno to je nešto drugo.
nebi ih mogao aktivirati.

kod prve aktivacije windowsi posalju microsoftu serijski broj maticne ili nekog drugog komada hardvera ili kombinaciju, tako da nemozes ponovno aktivirati preko interneta.

za svaki komp. ti treba jedinstven key ako mislis aktivirati. ako si promjenio neki komad hardwarea ili mislis preseliti windowse na drugi komp mozes aktivirati telefonom.

mislim da to "mjenjanje hardwarea" je dopusteno samo 4 puta, sto je po meni debilno u danasnje vrijeme. sta nebi svoje windowse koje si ti platio trebao imati bez obzira na kojem je kompu. kako to oni dozivljavaju uopce me ne zanima, ko misli imati piratske ima puno drugih nacina da ih nabavi.

e da, u slucaju da si student i windowse nabavljas preko MSDNAA, mozes imati iste windowse na vise kompova u slucaju da se koriste u edukacijske svrhe. pise u msdnaa faq-u.
Dule je offline   Reply With Quote