Citiraj:
Autor bakaideda
To je modulacija ADSL2+ i izgleda da ima veću latenciju (ping) nego G.992.1 (obican adsl). I na Amisu i na Iskonu... Vjerojatno zbog interleavinga. Daj tracert do www.siol.net pa da vidim kak je kod tebe...
|
Citiraj:
Autor Xan
-interleaving se koristi i u ADSL i ADSL2+ standardu
-omogucuje ADSL tehnologiju na linijama koje bi inace bile predaleko od centrale i previse paketa bi se izgubilo do nje
-to sto vi mijenjate modulaciju i ping vam se smanji nema veze sa interleavingom jer je on po defaultu ukljucen
-na kratkim linijama koje su blizu centrale, moze se iskljuciti interleaving, ali u samom standardu je specificirano da je moguce do 50% dropped packet rate
|
nisi nista od ovog spomenuo...
reko si daje interleaving po defaultu ON za G.992.5, a ja sam reko da je za G.992 po defaultu ON... znaci za sve ADSL tehnologije...
nisi spomenuo ovo za udaljenost
ovo sta sam quotao i boldao u tvojem postu ti objasnjava trecu crticu
a i ovo zadnje nisi nigdje spomenuo, to jest sto se desava ako se iskljuci interleaving...
barem nisi spomenuo to sve u ovom topicu... ispravi me ako sam u krivu
a i malo previse forsiras taj interleaving... nije to tako jednostavno da ces ti sad iskljucit to i ping ce se spustit, treba tu uracunat udaljenost od centrale i kakvo je stanje parice... jer je moguce i da je manji ping sa interleavingom nego bez jer bolje podnosi vece smetnje nego FAST nacin slanja podataka