Tema: Iskon
View Single Post
Staro 25.07.2007., 13:18   #270
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor bakaideda Pregled postova
To je modulacija ADSL2+ i izgleda da ima veću latenciju (ping) nego G.992.1 (obican adsl). I na Amisu i na Iskonu... Vjerojatno zbog interleavinga. Daj tracert do www.siol.net pa da vidim kak je kod tebe...
Citiraj:
Autor Xan Pregled postova
-interleaving se koristi i u ADSL i ADSL2+ standardu
-omogucuje ADSL tehnologiju na linijama koje bi inace bile predaleko od centrale i previse paketa bi se izgubilo do nje
-to sto vi mijenjate modulaciju i ping vam se smanji nema veze sa interleavingom jer je on po defaultu ukljucen
-na kratkim linijama koje su blizu centrale, moze se iskljuciti interleaving, ali u samom standardu je specificirano da je moguce do 50% dropped packet rate
nisi nista od ovog spomenuo...
reko si daje interleaving po defaultu ON za G.992.5, a ja sam reko da je za G.992 po defaultu ON... znaci za sve ADSL tehnologije...
nisi spomenuo ovo za udaljenost
ovo sta sam quotao i boldao u tvojem postu ti objasnjava trecu crticu
a i ovo zadnje nisi nigdje spomenuo, to jest sto se desava ako se iskljuci interleaving...

barem nisi spomenuo to sve u ovom topicu... ispravi me ako sam u krivu

a i malo previse forsiras taj interleaving... nije to tako jednostavno da ces ti sad iskljucit to i ping ce se spustit, treba tu uracunat udaljenost od centrale i kakvo je stanje parice... jer je moguce i da je manji ping sa interleavingom nego bez jer bolje podnosi vece smetnje nego FAST nacin slanja podataka

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote