Malo si razmišljam i došo' sam na ideju da otvorim firmu. Trgovinu i servis informatičke opreme. Pošto ne mogu naći posao u toj struci, jedino takvo nešto mi preostaje. Malo sam se raspitivao o tome. Pa sam dobio odgovore koji su me zbunili, na neki način. Ja sam završio četverogodišnju školu, "Tehničar PT-prometa" (Poštansko-telekomunikacijski tehničar) i sad studiram "Primjena informacijske tehnologije u poslovanju", i sa svojom školom ja ne mogu otvoriti firmu za servis i trgovinu računala jer nemam takvu školu..što bi trebao završiti, dal je dosta neki tečaj, npr "Serviser računala" pa da mi se to upiše u radnu knjigu? I još postoji jedna caka, al ona bi se dala riješiti. Nemam ekonomske ni trgovačke škole za prodaju. Al to su mi rekli da bi se dalo otvoriti na drugu osobu (sestričnu) koja ima završenu komercijalnu. Rekli su mi da sa svojom školom "Pt-prometom" bi mogo otvoriti "Servis i prodaja uredske opreme te računalih sustava". Što mi je malo čudno, kako bi mogao otvoriti takvo nešto, a ne nešto što je vezanu za informatiku. Pa vas molim ako ima tko kakva iskustva, ako ima firmu, da mi malo objasni te neke stvari. Hvala!