Pa dobro i oni su zakrompirali a poslije bunker. A inače to je boljka našeg nogometa, čim naiđemo na neku momčad koja ima bunkerastu obranu mi se izgubimo.
Onaj Koch 0 bodova, tekmu prosli tjedan nisam gledao, al nakon onog gola danas i onaj gol iz mrtvog kuta na Youtube-u... Ako Dinamo naleti na jaču momčad to će bit pucanje izdaleka sa svih strana a naći će se neko precizniji. Mamić bi fino trebao otpustit svoje skaute jer rade katastrofalan posao, kad se sjetim onog Švanštajgera kak se zvao iz Njem prošle sezone, jedno 3 utakmice i ozlijeđen a masne pare su za njega platili. Modrić odličan, taj čovjek stvarno može trčat i igrat, i možda Manđukić. Svi ostali mršavo.
Opet moj miljenik onaj F1prasac, komentar na loptu koja je prošla pokraj Modrića brzinom od dobrih 100 na sat 5-6 metara od njega - "Modrić je odsutan ne nalazi se na terenu, pokušava on, ali to je isto ko utakmica u Baku'u, još jedna lopta u nizu koju nije uhvatio". Zar ne može nitko utakmice Dinama drugi komentirat, još mi je gore kad ovu mizeriju gledam i njega slušam i njegove jadikovke. Riječ dana je bila čvrst. Postavio se čvrsto, nije čvrst. Ma lol.