View Single Post
Staro 24.07.2007., 19:19   #22
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Tomy9 Pregled postova
Ne na CDL-u se igra NORMAL mode. Ajde citaj prijasnje postove prije postanja.
Ako govoris o ostalim turnirima onda ok.

Po pravilima na forumu bristleback, alchemits i jos 1-2 heroja su bannana i nema tog da oredjeni tim zabrani x heroja.
Na pocetku se pausea game i picka se na principi 1-2-2-2-2-1. Znaci sentineli kazu 1 pa scourge 2 pa sentineli 2.....

Isto kao taj "allstars" kanal na bnetu je High Level Room 1 na ggcu, ali ovdje se moze reportast i dobit ban iz sobe ili sa cijelog ggca.

Ja sam igrao na bnetu oko 6 mjeseci i onda presao na ggc. Ne mislim se nikad vratit tamo. Takodjer moj frend i njegov brat (igraju dotu i obican war) igrali su na bnetu oko 2 godine i sad su tu na ggcu. Moras se uigrat da shvatis koji je host dobar. Kasnije poznas po imenu vecinu igraca (u high roomu) i znas da nece leavat. A oko lvl 20 nitko ne zeli ban.

Nakon svinje (vec spomenuti brstleback) i nevidljivog je doslo najmanje 20ak heroja. Nisam siguran kako su se taverni radili (koji prvi koji zadnji).
Kovorio sam o turnirima inace, ne konkretno o ovom.

A sto se tice GGC-a to je nesto najodvratnije sto sam vidio ikad (ne vrijedjam ljudi koji to koriste nego samo kazem da je meni totalno bezveze).

Citiraj:
Autor LouisCyphere Pregled postova
Ma dan dva mi treba da ne budem najgori...LOL...
Za pocetak treba dwarfa (ako ga jos ima) jer ima veliki range a kasnije malko kompliciranije heroe...osobno su mi najbolji bili lucifer (dok ga nisu raz***ali) i Venom (ako ga jos ima)...
I Sniper i Venom su jos uvijek tu, i lucifer je tu ali malo obrezan.