View Single Post
Staro 24.07.2007., 14:11   #101
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Radite od muhe slona
Krast nije ljepo i ko krade nema morala i LOPOV je
Po mom pod kradu spada spajanje na svaki wireles za koji nisi siguran da je neki hot spot ili tako nesto....
spajanje na neku skolu ustanovu itd itd mislim da nije krada jer nikome nesteti , jer takve ustanove obicno imaju flat) a vi osobno mate neku korist od toga pa zasto ne (naravno ako se radi o normalnom surfanju nikakvo skidanje itd.)

npr. frendov stari mi radi u ruderu i tamo sam drzao svoj HDD u jednom od kompova i preko remote desktopa sam stavljao torente na skidanje i slkidao preko 100Gb mjesecno, i nepece me savjest jer znam da nisam nabio nikome racun nikome onesposobio pristup netu (uvjek je brzina bila limitirana) ili bilo kome uzrokovao nekakve probleme...........

evo btw jos da dodam zivimo u takvom drustvu gdje glave drzave varaju i kradu jer im nisu dosta peteroznamenkaste place a iovako ionako samo sjede i nis nerade......, nejveca telekomunikacijska kompanija nas doslovno krade s svojim cijenama i da nenabrajam jos milion primjera

pa vas ja onda pitam kako uopce prezivjeti u ovoj drzavi ako sve radis 100% moralno i 100% po zakonu

npr. idem u srednju skolu mjesecni prihod mi je 0,00kn
na kompu imam 25 programa od kojih je 20 crackano a 5 je freeware jer nemam 500€ za komp godinje plus jos 300 za nesto sto mogu dobiti i besplatno
nek se javi ovdje netko ko ima 100% orginal software na kompu
Yoman je offline   Reply With Quote