View Single Post
Staro 24.07.2007., 10:46   #18
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Vasili Pregled postova
Koristim low sens, ali bih se volio naučiti igrati s osjetljivim mišem (to s pilotom nemrem).
Nego, čitao sam da je laser podosta inferioran optici, a i da Cooperhead nije za low sens igranje jer bježi, tako da dosta naginjem ovom Diamondbacku.

P.S još ne kupujem miš jer me je ljeto ˝iscrpilo˝ prije nego što sam očekivao
(partiji i te gluposti), ali svakako dajte sugestije jer je uskoro na rasporedu
hm.Igram q3 online vec ohoho godina i dosta sam upoznat sa misevima.
probao sam copper i sa low sens i sa high i nikad ali bas nikad nije preskocio a isprobo sam ga na func archetype (obje strane), platnenoj podlozi, na lakiranom stolu, i na jednoj glatkoj noname podlozi.Mis dakle ne preskace. Isproban je u rasponu od 400 dpi sve do 2000 i preskakanja nije bilo.Kao sto sam reko nemam nikakve zamjerke na laser, radi bezprijekorno.Copper moze samo bolje radit od diamondbacka posto ima napredniju optiku.Diamonda nisam isprobao tako da nemogu puno rec o njemu al siguran sam da copper moze bit samo bolji. Uostalom svi koji su probali oba misa nisu se zalili na preskakanje.Ovo moze potvrdit velik broj gamera s kojima sam se konzultiro prije kupnje misa...
Ako si kupac imat cu te u vidu i ako te sta zanima u vezi ovog misa slobodno pitaj. Cijenu sam spustio na 350 kn...pozdrav
>>>KUKY<<< je offline   Reply With Quote