Ta ABITova matična je praktički isti drek ko 90% ostalih matičnih, ima svega par stvari o ćemu trebaš pazit kad klokaš Konroja, sve to je lijepo objašnjeno, tema ima puno, a sad ako je razlika negdje u velikom slovu ili to što se treba promjenit u BIOSu je na mjestu 1 umjesto na 2 je sitnica, bitno je da se zna što se radi.
Iskreno meni je muka sa svim tim novim temama kako klokat ovo ono, mogu bit a možda ću i bit bezobrazan pa ću reć da vam onaj koji vam je složio taj komp i rekao da se može klokat neka vam on objasni kako se to radi, ako ste si sami slagali onda se malo i potrudite oko vašeg klokanja i naučite i više će vam znači ako ga kloknete sami 1 MHz nego ako vam netko sve napiše u detalje i kloknete 500MHz.
Istina lako je nama pričat koji znamo, ali bilo je vrijeme kad ni mi nismo znali a neki su išli sami prčat bez uputa, bez pomoći, čisto isprobavanje (osobno ja sam) i udario se po džepu, čitaJ: SPALIO nešto.
Ako sam ja mogao bez ičije pomoći sam sve skužit onda bome možete i vi sa 50 tutorijala na vašem rodnom jeziku.