Citiraj:
Autor AiM
ajd ne trabunja gluposti. Da dam 6k za novi komp ili 3 k za xbox di ce mi grafika biti jos ljepša neg na kompu . Naravno da cu dat manje para za xbox i igrat gears of war hehe. Ajd mi reci neku dobru igru koja je izasla u zadnje vrijeme za PC ?. E khm khm Wow prije tri godine ?
|
Malo krivo gledaš na stvari jer ako želiš imati bolju grafiku na XBox-u ili bolje rečeno, grafiku koja se može usporedit s onom na kompu (pri čemu komp ima neku pristojnu grafulju od 7600GT na dalje) onda trebaš televizor koji će te koštati barem nekih 3 do 5 somova kuna.
Citiraj:
Autor AiM
to bas i nije istina. Lakse je napraviti igru za xbox nego za PS3 jer se Xbox vrti na recimo modanom win 2000 (jedinica).BTW Objasni mi kak je to lakse radit modele za konzole neg za PC..Ova izjava u vezi modela je skroz mutava NHF 
|
Lakše je napraviti ne u kontekstu izrade modela i ostalih elemenata nego u kontekstu testiranja i prilagodbe jer ako igra radi u jednoj konzoli radit će i u svim ostalima dok je kod PC riječ o bezbrojnim kombinacijama grafičkih, procesora, chipseta, zvučnih i sl. Upravo je nedovoljno testiranje koje, fala bogu, košta i traje, razlog što danas igre za PC izlaze kao poluproizvodi koji poslije trebaju 1-5 patcheva da bi funkcionirale kako spada. To je ujedno ono što najviše zamjeram današnjim igrama tj. današnjim izdavačima. Ni u jednoj drugoj industriji se ne tolerira takav fušeraj kao odnedavno u industriji PC igara (zadnjih 5, 6 godina).