Heh, najbolja mi je zgoda s ovim "poslom" bila prije nekih godinu dana, mjesečno bih možda dobio oko 4 kompa kući kojim treba nešto složit, napravit, instalirat itd... Ustrajan sam bio samo u jednoj stvari, a to je da se kompovi donesu meni doma i da ako kažem da će bit gotovo za 2-3 dana da ne zovu "jel gotovo". Nekad bi dobio nekih 50-max 200kn, ali uglavnom...ništa...
To je bilo do prije godinu dana, pa mi je onda stari "sredio stvari" (koji je non-stop govorio zašto ne naplaćuješ, pa ne trošiš njihovo vrijeme, nego svoje).
Uglavnom, bila je jedna osoba s dvoje bahate djece, koja bi me non-stop zvala da im nešto treba, da dođem samo 5 minuta da "popravim"...a najčešće bi trebalo vratit windowse, jer su bili syebani ili bi im trebalo ubacit novu grafu, disk itd....
Pa onda, nosi kući, napravi i dobij hvala i tako nekoliko puta dok mom starom nije do*izdilo, pa je jednom prilikom, kad je otac to dvoje djece došao po komp, odglumio da je moja mušterija i dao mi 500kn za popravak kompa, sve ispred očiju te osobe. Em što mi je bilo smiješno to što mi otac izvodi, em je još smiješnija bila faca gospodina koji je namjeravao sve platit sa "hvala"

Onda je nekom mukom izvukao 100kn, platio mi, odnio komp i nikad me više nije nazvao