View Single Post
Staro 20.07.2007., 16:36   #80
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
@Domy_Os, meni je E4300 na 2,7GHz i Idle temp mi je cca 27 celzija, a Load temp mi je cca 43 celzija Loši ste loši Tako pokazuje i Everest i CoreTemp i BIOS (Idle Temp), tak da vjerujem da nije greška, i da, gledao sam Core temperature a ne CPU temperaturu

@Hrvoje, nemreš samo tako preporučiti klima uređaj! Da bi se nešto moglo preporučiti, moram znati kvadraturu prostorije, kubikažu ako je visoku strop, da li su prozori na sunčanoj strani, koliko ima staklene porvršine u prostoriji, tek onda ide neka preporuka! Ako želiš klimu koja bu ti radila godinu, dvije i ako si željan takve lutrije, odeš si u Metro ili Pevec i kupiš neki NoName koji bu hladio par sezona! Takve klime su ispod 2000 kuna! Ako želiš neku sredinu, za 2000 kuna možeš dobiti 2,0kW klimu koja hladi samo 20 m2! A za neku pravu mrcinu, za 2kW moraš izdvojiti cca 5000 kuna Sve naravno bez montaže, montaža u normalnim uvjetima ti je svugdje cca 1200 kuna sa uključenim PDV-om!

Ako baš želiš preporuku, uzmi si Mideu jerbo ima Toshibinu licencu, Toshibin kompresor, a cijenovno je JAKO prihvatljiva! Definitivno Best Buy na tržištu!

OT: Danas je pakao, doma mi rade obje klime i u stanu mi je faking 30 stupnjeva, a i vlaga je visoka! Zadnjih par dana smo radili dosta servisa jerbo su klime počele prokišnjavati, tolika je vlaga u zraku da je odvod iz klime nemre odvoditi dovoljno brzo! Ovo su definitivno extremni vremenski uvjeti i ako vam klime ne rade kak spada, nemojte se brinuti!
Bartuc je offline   Reply With Quote