View Single Post
Staro 20.07.2007., 15:30   #43
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor goGAMERo Pregled postova
Ne razumijem koji dodatni u matičnu, jel mi možete bar pokazat na primjeru matične, nadam se da sam sve oke uštekao, al možda može biti da nisam nekaj u matičnu!?

imas npr matičnih ploča koje zahtjevaju normalni molex da se posebno pristeka na njih itd.

na to je vjerovatno mislio.

btw, dobro pročitaj manual od ploče.

edit: imas upute na njihovom site-u kako flashat ploču.

al evo budem ti probo pomoć:
1. odeš na asusovu stranicu i nađeš svoju ploču, odabereš drivers, nađeš bios, skineš zadnji (pored svakog piše datum kad je izdan)

2. onda kad skineš taj fajl, odzipaj ga, stavi na disketu il na usb flash

3. restartaš komp, uđeš u bios, i na zadnjoj stranici il predzadnjoj imaš opciju ASUS EZ FLASH (tako nešto, il slično tome, većina novih asus ploča to ima ak se nevaram)

4.kad uđeš u taj program prvo napravi backup starog biosa sa ploče na floppy il na flash, zatim on ti ponudi da izabereeš sa koje lokacije ćeš uploadat novi bios (možeš uzet cdrom, floppy a, i usb ak se nevaram)

5. kad nađeš novi bios odabereš njega, on će te pitat dal želiš flashat, odgovoriš sa da, i pustiš ga da se fleša

6. kad završi sa flešom on bi ti trebo reć gotov sam, idem sad napravit restart

7. kad napravi restart uđi u bios i loadaj OPTIMIZED DEFAULTSE (ili LOAD DEFAULT)

8. spremi promjene i izađi, uđi u win i to bi trebalo bit to, pa onda javi rezultate

EDIT2: ako ovo nemožeš zapamtit zapiši si sastrane da nebi nešto za***o, sretno

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 20.07.2007. u 15:54.
Cuky je offline   Reply With Quote