View Single Post
Staro 20.07.2007., 14:47   #60
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
I ja sam isto par puta doživio da me ljudi zovu oko recimo 11/12/01 kad sam vani ili spavam. Zadnji put me tako zvao jedan poznanik te sam došao njemu doma u 1. Lik je dobio novu konfu te sam je trebao sloziti i upogoniti windoze na njoj. To sam mu fino naplatio 600kn

Ma mene je to bio ok novac dok jos nisam radio. Sada mi se bas i ne bi dalo ici zahebavati par sati ponoci za 600kn

Isto je tako neki dan zvao "frend" koji me nazove kada nesto treba da mu idem slagati nešto u accessu. Lijepo sam mu objasnio da nemam vremena za tuđe porive i probleme te da mi se neda zahebavati.

U ostalom dobar primjer te ljenosti se može vidjeti ovdje na forumu u problemima. Podosta problema je već nekoliko desetaka puta riješeno ali je netko lijen koristiti tražilicu ili malo procitati kaj ima.

I još su dvije proklete stvari oko pomoći nekom u vezi računala:

1. ako jednom nešto veliko napraviš za 0kn ta ista osoba će te opet zvati i opet ti neće ništa platiti

2. ako nekom upogoniš/ušimaš/nadogradiš stroj za neki novac ta će ista osoba dobiti osijećaj da si ti njemu/njoj dužan održavati taj isti stroj do kraja života
Hamm je offline   Reply With Quote