evo kak stoje stvari kod mene...
u selu nas ima par igrača koji sastavljaju konfe, re/instaliravaju winse itd..
ne više od 3-4 a ja i frend se kao najviše razumijemo u informatiku...
toliko sam se nagledao sranja i doživio tolko neugodnosti da mi se to više uopće neda radit.. isto kao i frendu... kome god dođem, pazite, DOĐEM K NJIMA, i slažem nešto oko kompa, oni stoje oko mene, nadgledaju, zapitkivaju, to me tolko nervira da popizdim... kak da čovjeku objasnim da čistim registrije, da ću u msconfigu maknut da se neki k**** ne diže zajedno s winsima a tip nema pojma čemu reset tipka na kučištu služi i gleda me ko tele u šarena vrata... sve ja to još nekako iskemijam, al kao što ste već vas par napisali, što ako konfa uopće ne radi, kako onda odgonetnut šta mu je... opet me lik pita, kaj bi moglo otići? ja mu velim da mu ne mogu reći odoka (sumnjam na par stvari) i da trebam otvorit kantu da vidim, on mi neda jer se boji da neš ne zeznem... onda koji si me k**** zvao??? mislim ono... frendovima pomognem badava, evo, neki dan sam kolegi očistio cijeli komp od prašine, stavio pastu na proc i zamislite kako je bio spojen cooler na 531 pentiumu lga775? konektor ima utore za 4 pina i tip ka nekako ugurao na sysfan s tri pina... i ništa mu nisam naplatio jer znam da ćemo popit ne jednu, nego gajbu pive na njegov račun... a ima i onih koji vele hvala i aj bok....
prije sam uvijek na pitanje "dal sam kaj dužan? odgovaral, ma ništa... al dobro, to su bili sve sitni popravci od najviše pola sata... al svejedno, nafta je skupa...
sad kažem, daj za rundu ili tak nekaj... i onda dobim 50kn...
a neki dan sam mijenjal modem i čovjek mi da 100kn, al opet, ja sam išo po njega 6km...
ili jedna zgoda, subota navečer, ja vani, pod 10-om pivom, oko pola 12 navečer, lik me zove kak da instalira fifu 2007?? steral sam ga u ****c i poklopil...
tak da, više ili ne radim ništa ili idem kod onih za koje znam da će dat neku kunu ili bar pozove na piće i zapijemo najmanje 50kn..
toliko od mene...