View Single Post
Staro 19.07.2007., 16:45   #9
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
Kaj je tak teško stavit par natuknica kaj da digne. Ja bi mu objasnio, al imam asus ploču, pa je drukčiji bios nego na abitu.
Naravno da nije teško, a bome nije ni teško s tražilicom najti sve kaj ti treba, jer tema o clockanju C2D mašina ima kolko hoćeš na ovom forumu. Svaka druga tema na Intel podforumu je kak i kolko sclockati određeni procesor. S druge strane ljudi su masovno nafčeni na komociju i sve hoću odma i to servirano kak ima biti - do zadnjeg detalja. Nikome se ne da čitati vodiče i stare teme u kojima se sve to već debelo, naširoko i detaljno objasnilo. Zakaj da čitaju kad je jednostavnije otvoriti novu temu i čakati da neko servira sve kaj te/ih zanima.

Osim toga većina ljudi na ovom i sličim forumima se smatra entuzijastima/overclcokerima, a zapravo clockaju samo zato jer je to sad popularno, jer su vidli kak Wolverine, masni i slični ruše razne rekorde. Hej, ako mogu oni morem i ja. Samo kaj su oni proveli masu dana i noći u proučavanju i podešavanju najsitnije postavke u cijeloj jednadžbi, dali su si truda i raspitali se kak i zakaj. Znali su (znaju) točno zakaj clockaju i koje komponente im trebaju i ne delaju to zato jer je to sad u modi ili zato da mogu reći da i oni vrte SuperPi.

Većina tih brutalnih mašina je i na tvorničkim postavkama dovoljna za sve i svašta - od audio/video obrade, pa to igranja na bolesnim rezolucijama. Ali ljudi nikad zadovoljni, vođeni raznim screenshotima, stranim forumima i imaginarnim potpisima, jednostavno moraju (jer im "treba") naclockati boga i vraga, ali ne da im se čekati i gubiti vrijeme na testiranje. Svi bi promijenili te tri opcije odma. Kad se poslije otvara 101 tema o problemima s pregrijavanjem i krepavanjem komponenti, onda je: pa niste rekli da se nekaj more syebati i da se s tim gubi garancija ili bolje bi mi bilo da sam sve ostavil kak je bilo.
McG je offline