Citiraj:
Autor Darth Vader
nije ti nitko niš namjerno stavio, našo si se uvrjeđen poput curice. Zaš nekad jednostavno neprijeđete preko nekih stvari i nastavite s temom već odamh brijete na neku svađu. Osim toga ja sam opušten, žao mi je ako svoje znanje nećeš djeliti snama, ali isto tako neželim OT i prepirku.
|
Oprosti ali ja NEMOGU prijeći preko činjenice da mi čovjek dođe srati i kaže mi - ajde spoji ti 50 kompova pa vidi kako nema limita, da te ja sad vidim...
JESAM LI JA SPOMINJAO IGDJE 50 KOMPOVA? IGDJE? AMA BAŠ IGDJE?
Ja sam rekao da nema limit od 4 porta tj 2 porta za korištenje + 2 za MAxtV preko WiFija a s obzirom da wirless kartica košta bitno manje od dobrog switcha sa uplink portom, a kamoli pravog ehernet routera i s obzirom da znam da su ljudi sa switchevima bez uplink potrtova znali imati gadnih problema sa spajanjem baš sa ADSL modemima/routerima je pouzdanije rješenje...
Ali onda naleti nikki koje meni govori kako sam se ja sam ispravio - ja se NISAM ispravi jer se namam ŠTO ispravljati kad govorim x put jedno te isto i ovo će definitivno biti ZADNJI put da IŠTA ovdje govorim a ti ako oćeš briši sve što sam napisao u ovom thredu...
A onda wlcase naleti da mi kaže ovo zbog čega sam mu uzvratio - kako je on meni pisao takav je odgovor i dobio...
@mitzek
Čovjek je pitao za djeljenje mreža, ja sam mu u DRUGOM postu rekao -
ako neđe firmware može probati to jer ne košta ništa, ako NE NAĐE rekao sam mu što mu je rješenje da može djeliti mrežu...