View Single Post
Staro 19.07.2007., 12:49   #78
Ribic
Cushion-first
 
Ribic's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: N45°23' E15°58'
Postovi: 80
Doduše, mislim i da je gaming-zajednica iznenada postala jako zahtjevna otkad se lagano "zamorila" od pukog nabacivanja super-hiper-mega-ekstra-DX9CŽČŠ grafičkih efekata. Sad se traži intrigantan ali originalan zaplet. I igrivost. I prilagodljivost. I ekspanzivnost. I multiplayer. I dobar zvuk (ne mislim na birc). I hrpe dobrog artworka. I svašta drugo.

Makar su UFO - Enemy unknown i Terror from the Deep, koje smo ovdje već spominjali, po mojem mišljenju ne samo jedne od najboljih strategija nego i neke od najboljih igara uopće razvijenih, za njihov razvoj trebao je zgodan engine, nešto tuninga i nekoliko dobrih crtača - ekipica koja danas ne bi mogla razviti jednu potpomoćnu baraku u nekakvom modernom FPS-u za isto vrijeme.

Zbog toga smo možda malo previše zahtjevni i, osobito, netolerantni. Istina je da se današnjim igrama štošta može zamjeriti, ali moramo imati na umu da i one od prije dvanaestak godina nisu bile idealne, ali tada smo skromno igrali što nam se dalo, a ne kao na meniju birali koje sve detalje od igara želimo i očekujemo.
Ribic je offline   Reply With Quote