View Single Post
Staro 19.07.2007., 08:44   #37
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
ako ti dosada ovo sve sto smo nabrojali nije radilo onda probaj sflešat bios od ploče i onda probaj, možda pomogne jer ti ploča možda ima problema sa adresiranjem sva 4 keksa memorije.

meni se to dešavalo na perlici od intela kad sam pukno 4x 1gb rama

EDIT: vidim da imas 3 keksa, al nema veze, sflešaj ploču

btw, reko si da si sve probo (novu tipk, miš, zvučnike, monitor,....) a jedino što nisi mjenjo su cpu i ploča. probaj zavrtit neki bench program za cpu, pa vidi,

ako ti fleš biosa ne pomogne, moje mišljenje je da te ploča ***e, ako imaš jamstvo reklamiraj i reci da ti se ruši komp u radu sa tom pločom, dok sa drugom radi sve ok, to će proć i dat će ti drugu ploču

i onda još ako možeš nadoplati il uzmi neku drugu ploču i mislim da ćeš onda jedino tako rješit probleme

btw, ako imas kojeg frenda da ima neku 775 ploču zamoli ga da staviš svoj proc da ti ga istestira, jer da nije možda do njega?

EDIT 2: probaj nabavit od nekog neke druge rame da pašu na tvoju ploču pa vidi kak će radit, jer možda ti se rami i ploča kolju?

mislim da su ti ovo jedine prostale solucije sto sam nabrojo, kreni od testiranja proca na drugom kompu, možeš usput i rame istestirat, a ako se to pokaže ispravnim, onda znaš da je problem u ploči

javi rezultate,
pozdrav

EDIT 3: a ***iga, onda probaj nekako da nađeš nekog ko ima taj socket pa da isprobaš cpu, al probaj sflešat ploču jer možda stvarno pomogne

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 19.07.2007. u 09:32.
Cuky je offline   Reply With Quote