ho,ho,ho...
CTF 12na 12,puun server ko trambaj vu spici,Sam Fischer,Termich čuli di se bije najveca bitka pa prišli...džizusss,je i on je bil..jooj, kak smo se rokali jedno pol vure ,ja sam u afektu pobil o pol svog teama,hi-hi...
ee,samo su nam RI-pice falile za potpuni gušt!
ajd dobro,i admin i njegovo 13 rebro(Rak i MM imaju zabranu ...crveni karton i par tjedana neigranja,tak pričaju po VG..)
od ove mladeži nisam baš puno patil,malo aimbora i puno buke..stare džombe još uvijek caruju..(Nino, još ti pamtim onaj bash nas TJ!!)
Snake veli da je kupil novog pišu-mišu,al je sad još slabiji nego sa starim,Mik tuće zguza ko i prije,ja legam,sam mi je dosadno,nema Amdejčeka da si potkurimo roštiljčeka,Nino pakira prnje-beži na brod(jel od žene il od nas..?)
sve mi se čini da ovo sve više smrdi na NOVU SEZONU LIGE NA COD2YOU-u,haa?tam negde pred novu školsku godinu,taman bi sjelo,ima novih njubara za topovsku hranu,fajn su se nabrijali,pa nebi bilo tgoreg da se obavi kakav prijavak na c2y forumu i pokaže eventualni interes...da oživimo staru slavu taddaaam,khm, ovaaj, servera i nastavimo se pucati svim snagama,do posljednjeg metka..( ee,ovo bi moglo privuć i "neke"RIpice,khem..)
dakle,vidimo se i večeras,kad malo popusti SvIlija sa loženjem,ha ?? mig,mig..