View Single Post
Staro 18.07.2007., 23:24   #36
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
Meni tipke na toj dellovoj su prva liga. Malo duži hod ali podsjeća na klikuše. Jedina mana ovoj tipkovnici po meni je buka pri tipkanju. Tipke jesu čvrste ali imaju lufta pogotovo space.
Iskreno nebih je mogao koristiti kao glavnu tastaturu, samo kao odlicnu malu tipkovnicu koja se moze sakriti pod stol i posluziti za drugu-trecu masinu a da pritom ne smeta. Doduse, vjerujem nakon par dana navike i obvezatnog (hard) eutanaziranja Win tipki, mozda bi promijenio misljenje. Sjecam se kad je Tor jedva prihvatio zamijeniti svoju staru tipkalicu novim modelom, ali nakon par dana...preporodio se

Naziv klikusa se pre olako spominje. Uvjerio sam se da mnogi i kad misle da je imaju, zapravo je nemaju. Prava klikusa je 42H1292 , naglasak na centralnu Enter tipku. Ona ima puni, pravi i duboki klik. Mekanije verzija ima danas cesci Enter oblik, tisi zvuk i za nijansu meksu tipkalicu. Bas te mekse su cesce kod vecine. Jedino sam kod Bubbe vidio da isto ima bas takvu. Izbjegavam je radi buke u zadnje vrijeme stavljati na stol. Znam da je onda opet nekoliko dana necu moci maknuti. Pisati na njoj je nesto sto se nemoze opisati sa ijednom drugom tastaturom. Ali...

Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
To ja imam... Onak...tipkat po njoj je ok...nije ko klikuša...al meni ok... Koristim ju već cca. 3.5 godina i slova ko nova...hrvatska drže ko sva ostala... WASD su kao kad sam ju izvadio iz kutije...ja sretan...preporuka...ak je ima di uopće...
Izgleda da je Trust samostalno izlazno lokalizirao pa su dobro ispala slova. Ali nema sanse da su ova plava HR slova
na Cherry-u izasla iz DE tvornice! To je neki kum dogovorio povoljni" tisak i spremio ostatak "boje" u djep. Kako ono ide uzreka iz Kragujevca? Kakva placa, takva vrata! (Yugo)

Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
O kojem se modelu Dellove tipkovnice radi? Zanimljiv oblik

SK-8115 je oznakom model. Mislim da je u Kodeksu oko 120kn. Ujedno i jedina tastatura koju sam vidio uopce u ponudi od Della kod njih.

'
Visage je offline   Reply With Quote