View Single Post
Staro 18.07.2007., 21:08   #27
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor As Hope Dies Pregled postova
Stiglo iz Njemacke UPSom kroz jedan dan sa placenim troskovima transporta.Svaka cast.
Pozitivno.

Ime igre je mediokritet na svakoj strani. Ugodno je za vidjeti kako neki ipak usvajaju tu realnost, prilagodjavaju pravila igre i ne kaznjavaju svoje kupce/korisnike na kraju ovakve epizode.

Samo los eco stav kad sugeriraju hamerisanje za tvoju tipkovnicu. Ali ovo nije pitanje gubitka sa njihove strane vec principa, vise preventivno. Fama se brzo siri a ti si upravo ovdje vec napravio ono sto oni i zele : Bit cemo korektni , ali necemo da se to zlorabi !

Meni samo nije jasno da vec koju godinu, potpuno neovisno o klasi tipkovnice... gledam kako se sa svih tastatura skidaju HR lokalizacije kao da su ih djeca tiskala. Posebno novi IBM modeli. Toliko blijed tisak, jadan. Nisam vidio tastaturu na kojoj ta slova nakon koji mjesec vec pocinju cugerski izgledati

Klikuse su mi postale preglasne u zadnje vrijeme i probao sam gotovo sve nove IBM modele, imam ih pun kauc i svako malo mijenjam. Ali nemogu se ovome nacuditi. Ni mocni Cherry nije nista bolji. Tako su lose stampana ta plava HR slova. Za tili cas Guliver. Imam 10+ godina starih AT tipkovnica na kojima su HR slova jednaka prvom danu.

Prije koji tjedan, dobih radi super micro gabarita, od Mx-a jednu Dell-icu. Kvaliteta tipi je ocekivana za ovakve gabarite (prihvatljiva) ali cini mi se od novijih tastatura... ima najbolji tisak. Rekao bih da se ova nece guliti tako lako :

Citiraj:
Autor As Hope Dies Pregled postova
Do sutra posaljem link do video snimke demoliranja
20 minuta PS montaze i nece je ni Bruce Schneier prepoznati kao podvalu. Onda je mirno mozes nekome pokloniti kao humanitarac mjeseca na PCE-u
Visage je offline   Reply With Quote