Dečki, još jednom, my deepest apologies.
I da vam javim da sam riješio problem. Hoće netko pogađati zašto nije radilo? kretenizam je od problema bio...
A da kažem par svojih, kad sam dobre volje. Ja se slažem sa svima da vrijedi ona "kolko para tolko muzike"; ali....
Kao što kaže Miato, ja još nisam iskusio problema zbog slabog napajanja. Ne kažem da nije dobro imat neko "dobro" napajanje, ali ruku na srce, onaj (a takvih je 80%), tko komp koristi za surfanje po netu, eventualno odigrat neku igru, te nešto napisati u Wordu, stvarno ne treba skupo napajanje.
Neka se javi kome je napajanje crklo iz čista mira? takvi su rijetki, uvijek postoji iznimka. (pa i jebeni Mercedes se pokvari iz čista mira) Odjednom, bezveze? a da nije vezano sa naglim padom-rastom napona, strujnim udarima, grmljavinom, ili kojim slučajem posljedicom nekakvog overclockinga.
Od takvih stvari me ne bi spasilo ni napajanje od 300kn.
Ja da imam para za utuć u komp, kupio bih si i ploču za 700-800kn, napajanje za 400-500kn, kućište za 700-800, da ne nabrajam dalje, i onda bih opet jednako rado na njemu kao do sada na ovome..
Tko živi i zarađuje na računalu, taj može i ulagati u svoje obrtno sredstvo.... a ono se amortizira, right?