Citiraj:
Autor Pomo
A da montiraš 2 12cm venta da ti rade propuh u kućištu, možda bi to pomoglo?
Jer ako si samo vent nabio na grafu, a u kućištu nema propuha, nakupi se topli zrak, pa je moš' isto tako i fenom za kosu hladit...
|
Eh, problem je u tome kaj imam kučište iz 2001. godine i mijenjal sam samo napajanja, a kučište nema nikakve rupe sprijeda ni sa strane da bi imal kuda stavit ventilatore.
Znam da bi trebal stavit jednog koji upuhuje zrak i s druge strane jedan koji "vozi" zrak van!
Ne da mi se baš sa brusilicom rezat rupe, izgleda da mi niš drugo ne preostaje. Ili to ili kupit novo kučište
Ali svejedno... Silent Pipe nije nikakvo rješenje! Dobro se zna kak se jako griju današnje komponente u kučištu, a pogotovo procesor i grafička kartica, tak da je aktivno hlađenje minimum ispod kojeg se nebi trebalo ić! Barem radi dužeg vijeka trajanja komponenti...
Intel Core2 Duo E7500 2.93GHz, GIGABYTE GA-P43-S3L, 2x 2GB DDR2 Kingmax PC2-6400, PowerColor Radeon HD4870 1GB GDDR5, Chieftec 550W A85, Hitachi DeskStar 1TB HDS721010CLA332, LG Flatron W2242T, Creative Labs Sound Blaster Audigy SE / Logitech X-540 5.1 sound system
|