Sve je to super, ali ja sam očito imao neku "fuš" verziju Ubuntua 7.04 jer ni uz sve mogućnosti google-a, ja nisam:
a) uspio promjeniti rezoluciju sa 800x600 56Hz (ono, 56Hz, nakon 5minuta su mi oči htjele iskočiti van)
b) pokrenuti USB 108-icu sa driverima od XP-a (preko ndiswrappera, jer se dotični nije mogao instalirati bez 154823 errora, koje naravno nitko na netu nije dobio, osim mene)
Naravno, to sam pokušavao cijeli dan. Onda sam smireno odlučio prihvatiti da to nije za mene (još) i digao image od Viste. Ali naravno, bootloader od Ubuntua je pregazio Vistin, tako da sam morao raditi fresh install od Viste da bi mogao vratiti image. Naravno, u cijeloj situaciji sam bio maksimalno smiren (

), ali sam zaboravio pogledati prije brisanja particija sa linuxom, kako zamjeniti boot loadere.
Al u jednom se slažem sa vama - Linux zajednica je ogromna i ima puno načina kako jednu stvar napraviti
Ježi ga, Ubuntu me nikad nije volio
IMHO, nije ni Vista bez mana, daleko od toga - ali nju sam u pola dana sredio da radi ko urica, ali neke stvari poput indexiranja, drivera za zvuk nemreš prešutiti. Sva sreća pa daju Trial od 30 dana
Eto, Ubuntu ću probati još jednom kasnije ili neku drugu distru (mada sumnjam, Ubuntu me ubio ko magarca, a kamoli tek neš drugo). Budemo videli, rekli su slijepci...
Sad sam opet na XP-u i fali mi prikaz slova od Viste, taman su mi prirasla srcu
Al ovo je thread o Visti, tako da nemojte komentirat moja zbivanja sa Ubuntu-om