View Single Post
Staro 17.07.2007., 18:08   #122
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Evo da ja nastavim sagu sa svojim Genius zvučnicima koji mi od prvog dana ne rade kako spada i sada kada sam potrošio 700kn jer sam mislio da je problem u zvučnoj shvatio sam da su krivi šugavi zvučnici!!

Kao prvo kupio sam Creative X-fi extreme music misleći da sam kupio best proizvod za zvučnike koji su kao do jaja za 800kn što kod mene nije slučaj.

Kada spojim zvučnike u zvučnu i pustim muziku ne čuje se bass i to je najveći problem jer sam to imao i kod stare Live-ice koja također nije imala bass dok nisam instalirao kx drivere no na kraju je prozujala i nisam ništa mogo na njoj slušat.

Sada trenutno slušam preko CD/MP3 moda na zvučnicima jer tada dobijem bass ali to je jadno uopće za vidjet u utorima na zvučnoj samo jedan kabel prištekan i ja tako slušam ko budala, možete si mislit kakav je to onda EAX i ostala 5.1 govna poput DTS itd.

Ja ne znam da li vi imate takvih problema sa zvučnicima ali ja sam razočaran i da, još je najveća fora šta mi bass na onboard zvučnoj radi jer ona ima nekakvo sranje za podešavat bass, tak da ih odvezem na reklamaciju lik bi me stero u qurac i reko da nemoram slušat na Creativu!!!!
B-Link je offline   Reply With Quote