View Single Post
Staro 17.07.2007., 13:36   #15
Hennessy
Premium
Moj komp

Hennessy's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Tema je podosta stara, ali...
Citiraj:
Autor Vasili Pregled postova
Jel znate možda gdje ima za kupit Logitech MX500?
Nažalost, nema više nigdje. Iako vidio sam u Linksu da ga imaju spojenog (izgleda poprilično nov) na onu komfu u dućanu na kojoj se cjenik vrti. Skoči tamo pa ih priupitaj, mislim da se da s dečkima dogovorit, ako baš patiš na tog miša (pokaži im svoje emocije).
Inače miš je odličan, evo ja ga imam već malo više od 4.5 godine i radi na 1000hz ko` beba. Nikad ništa, nikakve pogreške, preskakanja, etc. Jednino mi je problem to što se već izlizan, onaj znakić od Logitecha se više ne vidi i površina je dosta glatka, što me počelo smetati, jer kako mi se ruka znoji tako mi miš "izmiče".

Ova tri miša koja si nabrojao Razer Diamondback, Logitech MX518, Razera Cooperhead. Ovako, niti s jednim ne možeš pogriješiti. Ali ako kažeš da ti je Logijev design prevelik, onda to križamo. Ostaju nam dva Razera, jedan skuplji od Logija, jedan jednako toliko jeftiniji. Ako pare nisu problem Copperhead. Ako ne možeš navući do toga, onda Diamondback. Da se razumijemo, i jedan i drugi su high precision miševi i s oba ćeš biti zadovoljan, iako ako ti pašu manji miševi mislim da je onda Diamondback bolji/tvoj izbor.

Podloga - Razer Mantis - "Speed" (ako koristiš High sens) ; "Control" (ako koristiš Low Sens)

Zadnje izmijenjeno od: Hennessy. 17.07.2007. u 20:09.
Hennessy je offline   Reply With Quote