Joooj...***ote!
Evo, čitajući ovu temu i ja sam se sjetio jedne zgode...Bilo je prije par godina, hehe

Naime, drugi JVC i ja smo išli kod nekog tam poznanika sređivat mu nešt na kompu...Dobro, došli mi, igrali se tam s tim i sve super...sredili to...I sad...hehe, ulazi u sobu stari od tog poznanika...haha...on je došo ''izravnat'' račune s nama, koji smo mu pomogli...čovjek je došo, ušo u sobu i pazite kaj u rukama nosi...jooooj....POMMES FRITES!!!!!Hahahaha, ***ote, ja sam krepo od smijeha

, ne pred njim

, al poslije...Vidite, obično ''gostima'' koji vam dođu nešt napravit i pomoć oko nečega date nekog soka i neke grickalice il neku sličnu glupost....Al ovaj čovjek...je ipak malo gostoljubljiviji, on nam je narezo krumpirčine i fino nas poslužio...jbg, ak se dobro sjećam, mislim da nismo jeli to tvorevinu njegovih ruku, neg smo samo kulturno rekli ''fala, nebi mi to...'' i pokupili se....
Eto, meni je to bilo super iskustvo...Di sam god slago nekome komp dobio sam neki sok il tak nešt, čak se i lova zalomit znala, al ugl, rijetko, pa mi je ovo bilo nešto novo...