View Single Post
Staro 17.07.2007., 02:34   #27
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
ja osobno, sam radio najvise za badava sve to skupa, evo imo sam srece ove zime, od starog frend ima internet kafe i dopeljo mi je 10ak kompova, fakat u svakakvom stanju...al nisam puno uzeo, 150kn po 2 kompa u glavom sim tam i mislim da sam skupio tu oko 1000kuna, al eto bilo je fakat OK, imao sam doma 2 svoja kompa , a ove kompove mi je frajer donosio svaki dan po 2 i onda sam ja ljepo stavio to snimat a na svom kompu sam prčko nešto svoje. to je fakat u redu da se stroj donese k tebi doma, ovak recimo ti ides na drugi kraj grada...i ocekujes neki uobičajeni komp i onda dodes i vidis da se radi o kompu koji je fakat u sugavom stanju i sastavljen od jos sugavijih djelova i onda eto ti moras natrag po neke druge drivere...il ti kazu komp ne radi i normalno u vecini slucajeva je nesto crklo i u nekim slučajevima nemres tocno znat ni sta je crklo nek moras isprobat sa svojim dijelovima i onda se valjda od tebe ocekuje da poneses i par matičnih različitih soketa i procesore za njih, napajanje, par grafičkih i koji memorijski modul.... sugavo je to fakat.... ak misle popravljat komp u kvarku il linksu oni im sigurno nece doc doma i onda to popravit.
treba rec, ak oces da ti se popravi donesi stroj simo i onda cu ti ja rec kak stvari stoje, ovak ti tam kopas po kablovima i cijela familija XX stoji prekrizenih ruku oko tebe i samo cekas da tamjan izvade, ***iga za rad po tim djelovima treba bit i neka normalna atmosfera.... ovak ces jos za***at i onda...jos ces ti bit duzan njima
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote