View Single Post
Staro 15.01.2004., 10:11   #29
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Gabre2
Svaka čast! S tobom se slažem, jer mi ne treba jebeno napajanje za 500kn. A tko ima para nek izvoli.
kvalitetno napajanje je esencijalno za rad računala. ljudi, struja prolazi kroz svaku elektroničku komponentu i svaki tranzistor od svakog cipa kojih ima blizu milijardu. ta struja je upravo struja iz napajanja vašeg računala. jeftino napajanje će uzrokovati kvarove, loš i nestabilan rad računala, te propuštati strujne udare. 300-400kn jeftinije napajanje će spržit 1000-5000kn vrijednih komponenti unutar računala, ako ne i više. a tih 300-400kn češ dati bez beda za proc, grafičku ili novo svjetlucavo kučište... i tko (je još glup) da želi štediti na baš na napajanju???

osobno, otkako imam svog enermaxa već dvije godine, nisam imao niti jedan jedini kvar u računalu...

savjet: nije bitno koliko snage ima, već koliko je kvalitetan napon koji napajanje daje na izlazu...

Pies: Gabre2, sorry kaj se ne možeš pomiriti s činjenicom, ali sa Soltekom koliko sam radio u zadnje dvije godine samo problemi.... a mogao bi se i naučiti pristojnosti