View Single Post
Staro 16.07.2007., 23:41   #12
đo dalton
Mrzim Lucky Luke-a!!
Moj komp

đo dalton's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Aha... Kvaka 22 , nemožeš instalirati windowse (dići) bez firmwarea, a za firmware ti trebaju windowsi....

Pokušaj negdje pronaći .bin datoteku (sam firmware), i onda to stavi na cd ili usb stick.
Ili pokušaj instalirati win2k (ako već xp nemogu) i onda upgreadeaj FW.

Neznam može li se kako iz .exe datoteke izvaditi firmware...
samo da dovrsim pricu,te exe fileove koje sam skinuo,mogu pokrenuti kad ubacim windows vistu,pa iz repair konzole-na laptopu,, prebacim se na usb,utipkam i krene prozor instalacije,pita me gdje da spremi fajlove navedem opet na usb,jer nigdje drugdje nemogu,i gle cuda,kad sam vratio usb na komp,pokazuje mi folder,u kojem je izmedju ostalog i datoteka 68bal.cab,koju otvaram zipom a u njoj rom.bin,i rom.sig,njih vratim na cd,ucinim ga bootabilnim,bacam u laptop krece kaldera dr. dos,i .....................
javlja nekakav error.kvragu.cak sam ubacio i hiren 9.0 boot cd pun alata,u kojem sam pomocu utilitija za flash bios,izbrisao bios,vratio ga natrag,nista.cak sam i bateriju izvadio na cijelu noc i pustio ga bez obadvije baterije.kladim se da za ovo nisi cuo,ili jesi??

p.s.vrijedi li razbiti laptop,cisto iz unutarnjeg zadovoljstva,mira duse,mantre i slicnoga...)