16.07.2007., 19:53
|
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor Bubba
Pale sam na svijetu? Ima ljudi koji ne znaju to od prije i sigurno im je potrebno. Ne kreira se program prema tebi ili prema meni, nego prema vecini.
|
U pravu si, malo presebično pričam. Možda bi bolja konstrukcija rečenice bila da sam reka da je to meni,...
Citiraj:
Autor Bubba
Cekaj malo, u koju crnu struku? Pa ti si prva/druga godina, i jos si *daleko* od struke. Eventualno kad diplomiras, moci ces reci da imas neke mrvice od siroke struke. Tek na magisteriju/doktoratu ces imati *cistu* struku i ono i samo ono sto te interesira. No na pocetku moras krenuti globalno, pa tek onda ici u detalje (ili kod nekih falukteta, jos vise u sirinu, poopcavanje i globaliziranje, hmpf, Lebesgue i Stieltjes, 'bem li vam sunce zarko).
|
A slušaj, ako fax traje 6 semestara, 3 godine i ako si nakon toga neki k (ba... ili kako se to već nazvali sad. To je onda po meni tvoja struka i vrlo vjerovatno budući posa. E sad koliko ti znanja imaš za taj budući posao je diskutabilno. Je, da nisi ni blizu kraja školovanje, ako želiš naravno ić dalje, al ako ne, to je tvoja struka, makar i na dnu piramide
Citiraj:
Autor Bubba
A onda se nemas sto zaliti... 
|
Pa i nije da se žalim 
|
|
|