View Single Post
Staro 16.07.2007., 15:42   #13
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Također se slažem sa radom u informatici i cijene naplate istog.

Ali ja sam si malo dao truda i objasnio starcima, da baš starcima što znači stavit Win i posložit sve skupa, naravno backup se podrazumjeva i da se vrati 99% kak je bilo (podaci 100% točnost prebacivanja na isto mjesto di je i bilo i ostale sitnice 99%) i od tada mi se stari javio i pitao dal imam vremena da nekom njegovom kolegi posložim komp, bilo je zamjene coolera i instalacija wina. Dakle za mene max 2,3 sata posla s tim da pola tog vremena mogu radit neš uz to, rekao sam da je cijena ta i ta, ako se ne sviđa to slobodno se može odvest komp u servis koji će ispast skuplji a upitno je dal će to napravit bolje od mene (ili nije ) stari je rekao prvo da je to puno a taj kolega da će dat koliko kažem.

E sad stari me malo razočarao a njegov kolega iznenadio.

Bilo je onda doma par stvarčica koje stari ni pod razno nije znao sredit a ja sam sredio tako reći odmah, i od tada to sve gleda drugačije i ono moje "igranje" na kompu više nije igranje i sad mu je potpuno jasno kad kažem da za neki komp tražim 500kn, ako je previše nek radi sam, na kraju krajeva treba znat klikat...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote