View Single Post
Staro 16.07.2007., 09:34   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Kolko nas cijene!!??

evo bas se u meni skupilo malo gorcine,pa cu napisat tu nesto...
evo zvao sam maloprije autokuću, za ugradnju zvucnika koje ja kupim u vrata...(ne usudim se sam jer je rupa za zvucnik ispod jednodjelne tapicerije,a za to moram skidat ručicu za otvaranje i onu ručicu za prozor) i sad ja pitam kolko me kosta to da majstor skine tapiceriju i stavi zvucnik---kazu oni meni 500kuna!!! o ***ote, 500kuna za to kaj majstor zna kak skinut te dve rucice i jos naravno ja vozim auto tamo...mislim da to nemre bit vise od 2 sata posla. ja sam za 2 sata poskido cijelu ostalu tapiceriju u autu!!
A evo sa druge strane imamo nas kaj tu i tam nekom slozimo neki kompjuter->
prvo dodes do covjeka doma, onda pocnes prckat po svakakvim govnima od kompjutera na kojima se kolju i komponente i mozda je nesto i poluispravno i onda trazis neke sis i via drivere za neznam koju reviziju davno zaboravljene ploce i onda na neki los komp koji nije za drugo nego za win98 ide covjeku na njegov zahtjev stavit XP i to traje pun ****c i onda ides snimat drivere pa kad snimis pol tog se pobije i tak se sa tim ***es do kasno u noc i naplatis 100-200 kuna i dobis onim pogledom....
kaj je najgore, možeš se isto tak nac u situaciji da slazes kompjuter bas tom mehanicaru kaj bere 500kuna za skidanje tapicerije, i cak ce i njemu bit tesko dat 100kuna da mu kompjuter radi!!
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote