Citiraj:
Autor Nammoth
Kakvi bi bili windowsi?
Ajmo ovako: kakvi su windowsi koje ti stavis za 300kn? Moralno: mozda. Legalno: definitivno ne. Ali nije to ni bitno (nazalost), vazan je krajnji rezultat. Koji za stranku najcesce bude u obliku "Windows Genuine Advantage" poruke na ekranu i nemogucnosti logiranja nakon 15 dana.
|
moje javljanje na tel je moja dobra volja, i u interesu mi je da dodu ponovo.
A ti ponovo nisi odgovorio kakvi win se stavljaju za 150kn?
Win koje ja stavljam za 250kn su updejtani do danasnjeg dana s autopatcherom, win update ugasen bas zbog WGA, i imaju office, te antivirus, adblocker u mozilli itd. Tako da nema problema s time. i da svakome je u bookmarku autopatcher i neka si skida updaejtove sam ako oce.
I da tvoje legalno stavljanje wina gasi win za 30 dana. Pa ce ti ga ponovo donijeti za 30 dana pa ces rec, a cujete morate i platiti taj win. A oni pa sta ga nismo platili 150kn? Pa ti njima reci da moraju platiti jos 1000kn za win. Bas se pitam da li ce ti ikad vise doci.
I onda se okrenu susjedu ili poznaniku koji to napravi za 250kn.
ON TOPIC: mora se uvijek sve raditi po zakonu ako radis u firmi, a to nije bas dobro za vecinu ljudi iz gore navedenih razloga. bolje raditi susjedima, prijateljima, makar ces se poslije osjecati da si ljudima pomogao. A inace imati neki drugi posao koji se bolje placa, makar u mlinu.
Ovo je superiska za raditi van nekog posla i puno se vise zaradi. ja za 4 h posla dobijem 250kn, dok neko dobije 400kn.
dok bi u firmi radio za max 150kn dnevno...