View Single Post
Staro 15.07.2007., 00:52   #20
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Uf, uf i cijena im je vrhunska... 480kn :s

Evo i ja imam pitanjce, vidim da se bobe kuži tj. probo je dosta Sony EX serije slušalica. Dakle, očite slušne razlike izmedju EX51 i EX71 nema tj. za 60kn više se dobije samo 1m produžni kabel, a kvaliteta potpuno jednaka. E moje pitanje je razlike izmedju EX32 i EX51... Razlika 40-50kn, a zvuk?
ex 32 nazalost jos nisam imao prilike isprobati, al pretpostavljam da je to slicno kao i 51/71, planiram curi kupit doticne pa vam javim kroz ovaj tjedan kako "rade", inace, da, ex51 i 71 su iste sto se zvuka tice, samo se sa potonjim dobije taj 1m kabel i malo lipsi dizajn, imam/imao sam oboje i zvuk je identican, kod ex71 se treba pazit jer novije serije dolaze sa sugavim plasticnim razdjelnikom (na livu i desnu slusu) koji je krom boje i lako puca sam od sebe, ja imamstarije serije sa crnim plasticnim i nema problema sa tim

btw, vidim da se tu spominju lx 90 i neke stajl-lajn serije, al ljudi, niti jedna obicna inear slusa ne moze postic dobar zvuk i (pogotovo!!) udobnost vrhunskuh bubica, tako da je 500kn za ove SH bacanje novaca, to vam je nesto kao da kupite onaj B&O model sminkerkih slusa koje se zakace iza uha, po cijeni od 900+kn a zvuk prosijecan (slusao sam doticne pa znam, lik mi ih je davao za 50€ ja mu rekoh MDR-ed21 za 150kn imaju bolji zvuk...)

ako ocete vrhunske sluse dobavljive kod nas tu je sony mdr-ex90, imam dvoje i niti jednu zamjerku, ili "mdr-Nc22" koje dolaze sa nw-s70x mp3-ovima (samo su tamo pod oznakom "nc022", i dosta su losije od ex90, cijenu im povecava noise canceling funkcija, zvukom su blize ex71 nego ex90) takodjer ima dvoje

ovo je bio malo veci OT, pa da ka kraju ponovim, do 200kn, ko ne voli bube, sony-mdr-ed21lp, kome bube ne smetaju, ex32, 818 i 82x su nelose, svi ih moji prijatelji kupuju jer nemogu zamislit vise od 100kn za sluse dat, al kolko sam ih slusao, zvuk je solidan za tu cijenu, al udobnost je nikakva, razderu vam usi, bar je meni tako jer sam se navikao na bube

bobe je offline   Reply With Quote