Citiraj:
Autor Zvone2772
E kompa Genius, kad si već vlasnik Z5500 da te nešto priupitam 
Zanima me kako točno zvuče srednji i visoki tonovi, te je li bass prenaglašen zbog ajmo reći..."pozamašnih" dimenzija kutije?
Ovo s tonovima me pak posebno zanima jer su single-driver dizajn, tj. nemaju posebno odvojene visokotonce od full-range zvučnika pa sam malo skeptičan.
Bez obzira na neke marketinške tvrdnje Logitecha da jedna membrana obavlja posao bolje od dvije, još uvijek sam skeptičan...pa me zanima kako to u praksi zvuči kod tebe?
|
Pa gle, ne znam kako bi oni zvučali da imaju više od jedne membrane, ali mislim da zvuče ok... Možda su srednji tonovi malo manje izraženi, ali to je više mišljenje audiofila nego mene....
Bass nije prenaglašen, pogotovo upareni sa zvučnom isporučuju upravo ugodan i precizan onako popunjeni bass, dok se pak u želji za remećenjem mira

može bass posebno pojačati... Iako, niti onda ne lupa bezveze nego baš onako kako treba...
Mislim da je bass u prilično dobrom omjeru sa satelitima, tj. zajedno zvuče upravo onako kako bi trebali... Nije da je bass presnažan ili da pak sateliti krešte ko papige pa da se bass ne čuje... (što sam imao priliku čuti)