View Single Post
Staro 14.07.2007., 18:28   #1
ZZZZ
Premium
Moj komp

ZZZZ's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Konfa do 7600 Kn

Znači kupio bi kompjuter do 7600 Kn to je maksimum

Imam neke zamolbe:
1. Pošto stanujem u Mostaru daleko mi je ići u Zagreb, pa ako može prijedloge komponenti koje se mogu kupiti za tu cijenu u Splitu (najdalje).

2. I ako može da se na jednome mjestu nalaze procesor, matična i kućište (razlog je taj što to ja nebi znao sam sastaviti matičnu i procesor), a najbolje bi mi bilo da se sve nalazi na jednom mjestu, ali to nije obavezno.

Što se tiče kompjutera, pa koristio bi ga većinom za igranje, muziku, surfanje po internetu, malo youtube-a, poneki film, photoshop, dremweaver itd.
U konačnu cijenu treba biti uključen i LCD monitor (sada koji to ću prepustiti vama da odlučite, jer ja o tome nemam pojma. Možda neki widescreen? Monitor nemora biti nešto posebno prilagođen filmovima, ali za igrice bi trebao biti.) i tipkovnica (to može najobičnija, samo da radi), miš može, ali i ne treba.

E sada ovaj kompjuter će se vjerovatno kupiti ovo ljeto, tj. najkasnije do početka 10 mjesaca, ali vjerovatno ranije.

Gledao sam ove ranije konfiguracije na forumu, ali je problem u tome što je većina tih konfiguracija sastavljena tako da su poslovnice samo u Zagrebu, odnosno da je narudžba što meni nikako ne odgovara.

Nadam se da će neko imati vremena da odgovori.
ZZZZ je offline   Reply With Quote