Citiraj:
Autor Nammoth
Nije to bas tak kak ti mislis. Doneses im cde sve, sve ti instaliraju - cijena 150Kn. Ni ti isto ne pruzas telefonsku podrsku (vidis da te nazove, ugasis mobitel).
|
Vidi ovak, radio sam prijateljima i njihovim poznanicima i nikad mi nisu donijeli sve CDe. Najcesce donesu zadnji cd koji su dobili, najcesce od tekoma koji nicem pametnom nesluzi. CDovi s driverima? Nikad culi oni za to. I pruzam tel podrsku, naravno ne ono sto to zapravo znaci, vec ono sta je u problemu pa vidim jel se da prek telefona. Najcesce je bilo kada im snimim office 2007 i onda zovu kako im neradi na kompu kod nekog treceg prijatelja, jer office 2007 snima u formatu koji ne prepoznaje office 2003 ili stariji. Pa im kazem odi na save as i snimu u formatu kompatibilnom s starijim officima.
Sta sam trebao reci? Donesite jer nepomazem prek telefona? I kada mi donese nemogu odmah nego da dode sutra? (nikad mi u servisu nisu rekli da dodem poslije taj dan, a bome ni da dodem sutra)
I daj mi molim te reci kakvi su to win koji ovi stave za 150 kn? ako covjek ima svoje ok, a ako ne?
I sta bude kada covjek koji je platio 150 kn dode doma i hoce nesto napisati, a nema office? (vecina ljudi koristi komp primarno za tu namjenu).
Treba ponovo doci i platiti 50 kn? Mislim da nece.