Citiraj:
Autor joga bonito
Z-5500 je stvarno super 5.1 sistem i odlicna bass ima a kvaliteta zvuka je na vrhuncu! za 2500kn dobije se odlican bass i sve i ima jako puno dekodera sto je veliak prednost dok se za 2500kn kad bi se slagalo nekaki hifi nebi mogli kupit ni 2 zvucnika tako da je z-5500 za cijenu od 2500kn najboolji i najkvalitetniji zvuk za tu cijenu!
Ja razmisljam nesto o kupovini njih jer su po svime najbolji od svih PC zvucnika!
Bass odlican,jaki,precizan i kvalitetan zvuk,dobro pojacalo i ima dekodere!
|
Imam Z-5500, a od nedavno i uparen sa X-Fi Extreme Music...
Moje je mišljenje sljedeće....
5.1 sustav, čak i Z-5500 bez solidne zvučne kartice tipa X-Fi EM/gamer ne dolazi toliko do izražaja (u usporedbi sa 2.1 sistemima, recimo Z-2300)....
Dugo sam slušao te zvučnike na integruši i je to glasno i sve, ali kad se to ušteka u zvučnu.... majko milena.... to nije jednostavno niti blizu...
Priče od 20-30% jačem bassu sa zvučnom, to ne znam baš... Mislim da nisu zvučnici baš previše glasniji sa zvučnom koliko je taj zvuk (i bass) kvalitetniji na većim glasnoćama (čemu doprinosi SVM kontrola)... (boost 11, a na nekim pjesmama i boost 22 je jednostavno bez distorzije vjerovali ili ne - a to je onda fakat glasno)....
Igre i EAX - wooooooooooooooow.... mislim da je to dovoljno

lociranje pritivnika u primjerice pucačinama, pa i u vožnjama je najprecizije moguće čak i po visini... (EAX 5.0)
A entertainment mod i muzika.... savršeno, svaki zvučnik svira za sebe i tu se zapravo i ostjeti taj 5.1 ugođaj i ističe razlika između 2.1 i 5.1 sistema gdje ovako složen 5.1 mete sve 2.1 sisteme...
SOrry na off topicu, ali slična stvar vrijedi i za geniuse a i vidio sam da se spominje Z-5500 pa...