View Single Post
Staro 13.07.2007., 13:57   #61
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp
 
Isus's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2003
Lokacija: headbanger's ball
Postovi: 4,373
Kad se već goori o igrama čudi me da se nitko nije sjetio UFO enemy unknown.
Teška i dugačka igra koja je bila izvrsno razrađena i tražilo se određeno vrijeme da ju se skuži.

Netko je bio spomenuo i Dune 2 igrao ju miljun puta i nikda dosta igre samo je predzadnja msijia malo nebalsinra u odnsou na cijelu igru.
Dune 2000 modernizirana dune2 po mei čak i bolja je rje uz grafiku imala i onaj dio da je s tenkom bilo teško ići na hrpu pješadije, trebalo je imati dobar balans kod snaga.
od novijih iskače mi Company of Heroes jer igra nije klasična moderna strategija s ww2 tematikom, nema gomilanja snaga kod neprijatelja koji spava, neprijatelj ne napda samo iz jednog smjera.

Ostalo razočravajuće, AI je puno pre često AS ( artificial stupidity), igre su mi pre krateke i zasnvaju se samo na snazi. vidi Warcraft3, Unreal 2, pa onda su tu i Doom3 koji je izgubio svoje lice kao i quake 3 i q4, možda sma straomodan ali doom i quake se moraju zasnivati ti si sam njih je puno i napdaju te a ti ih kolješ, nema budlaština tipa spasi ovog ili onog, odi po metlu i vrati se do svoje jedinice, kakve jedinice, tvoje jedine jedinice su bezbrojan oružj a+BFG 9000 i tona municije, a kad se treba ispuctai od ese na najteži nivo prije nightmarea i upiše IDDQD
__________________
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom!
Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!
Former member of PCE 100+kg demolition squad
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote