View Single Post
Staro 14.01.2004., 08:44   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
A ja im Gospodare Prstenova 14: Prstenje uzvrača udarac kovačima i nikako da to uspijem gledati na svom Epsonu jer nikako da mi printa 24 stranice u minuti jer je film snimljen u 30 sličica u sekundi, kak da to riješim a ???

Gle to se piše:"... imam film i i dva monitora i sada ne mogu ... "ne moraš se ovdje praviti tip i manga ja imam Taxi 3 (to ne vrijedi za tebe već ZA SVEEEEEE članove kako sadašnje tako i buduće da ne bi ubrzo postali bivši). Nema naziva fimovlja, pogotovo onih kojih još nema po videotekama ili igraju tek u i kinu jer vi ih imate tada ilegalno ... i nemojte da se ovo svako malo mora pisati jer onda svi imamo problema, a meni masakriraju e*sandučić porukama ovog treba kikat, ovog treba zabraniti, ovaj se treba hladiti, ovom dve za uho i tri crvena ... svi nešto muljaju ali budite kuturni u tome i sa barem malo takta ljudi, poBogu ...
... ili će vas ljuti zmajček spaliti svojom vartom.

Šalu na stranu. Ako se ne možeš boriti s titlovima, nemoj to ovdje pitati. Ima mjesta nadležnih za to. Ovdje je mjesto za pitanje koju ćeš capture karticu kupiti i sl.

P.S. Koji će ti vrag film na 2 monitora?
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote