View Single Post
Staro 14.01.2004., 00:55   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
A ja im Gospodare Prstenova 14: Prstenje uzvrača udarac kovačima i nikako da to uspijem gledati na svom Epsonu jer nikako da mi printa 24 stranice u minuti jer je film snimljen u 30 sličica u sekundi, kak da to riješim a ???

Gle to se piše:"... imam film i i dva monitora i sada ne mogu ... "ne moraš se ovdje praviti tip i manga ja imam Taxi 3 (to ne vrijedi za tebe već ZA SVEEEEEE članove kako sadašnje tako i buduće da ne bi ubrzo postali bivši). Nema naziva fimovlja, pogotovo onih kojih još nema po videotekama ili igraju tek u i kinu jer vi ih imate tada ilegalno ... i nemojte da se ovo svako malo mora pisati jer onda svi imamo problema, a meni masakriraju e*sandučić porukama ovog treba kikat, ovog treba zabraniti, ovaj se treba hladiti, ovom dve za uho i tri crvena ... svi nešto muljaju ali budite kuturni u tome i sa barem malo takta ljudi, poBogu ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote