View Single Post
Staro 12.07.2007., 16:09   #11
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
I ako hoces tisinu tesko ces je dobiti s kolknutom grafom i stock coolerom.
za proc cu uzet ac frezer 7,

a za vegu cu uzet nekog zalmana il sta vec kad usput skupim para

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kak u kojem kućištu i ovisi iz koje serije dolazi (7K500 ili starija). Noviji modeli nemaju tolku tendenciju vibriranju, a pojednici se kunu da vibriranja opće nema. Još k tome dodaš razlike (broj glava, pakiranje, tvornički podešen SATA II) unutar iste serije i činjenicu da su se mnogi zaleteli na određene Samsung modele, ostali razočarani i nakupovali Hitachi ili Western Digital. Uglavnom, imaš faktora kolko hoćeš i prilikom kupnje fino detaljno pregledaš kaj točno piše na disku, jer uvijek se moreš zayebat - neovisno o tome kolko disk bil hvaljen.

da,istina.

ovi novi seagateovi tanki su ful glasni, i jos mi je bila dosla neka serija koja se dosta grije, tak da jos cu vidjet, brijem da cu ic na hitachija pa kud puklo da puklo

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
GT-ica je jeftinija, i ide na taktove Pro kartica, inače ja bih radije išao na Sapphirku, jer ima temp senzor i tiši cooler...

Inače Baliste su bolji od Kinga po pitanju OC potencijala, ali tko zna kad će opet doći u Links...
evo nasao sam safirku Sapphire X1950GT,256M DDR3,DVI, PCI-E, 1070kn....btw bi se dalo snjom igrat sta na 1600x1200?...pitam zato jer imam samsunga 959nf....btw2, znam da je ova sa 256mb brža od ove sa 512mb, al dal se isplati kupovat ovu od 512mb uzevši u obzir visoku rezoluciju?

a sto se tice rama ak nebude tih balistixa onda mi ostaje kingmax, tnx na savjetu

Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.07.2007. u 16:19.
Cuky je offline   Reply With Quote