View Single Post
Staro 12.07.2007., 12:03   #38
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Z-5500 - stavljeni novi sateliti i veći sub, potpuno nove kutije). Čak da se driveri ne mjenjaju uvijek ima mjesta za poboljšanje kutija, a kutije su itekako važne, zar ne.
-->
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
[

Blago tebi

btw, jesi ti to sad nesvjesno poručio svima koliko su dobri Z-2300 kad ih nadmaše sluše od 15kn pošto s njima na prvu primjetiš više ?

Naprezanje

sad si probudio filozofa u meni....

pošto trbušno naprezanje na školjci ima za produkt tjelesnu 'izlučevin

u' poput govna nije li i ona mast/maslo u uhu ustvari produkt slušnih naprezanja ?

Audiofile na lomaču ....ili još gore -svakom šiljak u uho.

1. Ne. Samo na prvi mah ih čuješ jer su slušalice pa su bliže uhu. Odmah poslje sam napisao da se isto čuje i na Z-2300 samo prije nisam primjetio.
Poanta: Pročitaj sa razumjevanjem pa tek onda piši kontru.

2. Nije potrebno takvo izražavanje i takva usporedba. Očito je da nisi skužio o čemu sam pisao.

3. NE! Neka svatko radi što hoće i nek kupuje što hoće ako ima para i ako su pare njegove, ali nek ne omalovažava tuđe sisteme koji uopče nisu loši, ustvari su bolji od mnogih tzv. Hi-Fi sistema koji se prodaju u Spartaku i sličnima.

Citiraj:
Nebi se složio sa tobom,točnije mislim da nemaš pojma o čemu pišeš.
Evo ja sam prije nekoliko dana kupio NuForce IA 7 inetgrirano pojačalo koje je zamijenilo Marantz PM7200 i to nisu male razlike u zvuku već ogromne,kabeli utječu na zvuk puno manje ali ipak utječu.
Poanta je ova:i između hi fi opreme ima velike razlike a kamoli između hi fi opreme i nekakvog Logitecha.Smatram da je ok da netko sluša mjuzu na Logitech zvučnicima te također smatram da se i na takvom opremom može uživati ali je smješno uspoređivati pc zvučnike sa hi fi opremom kao šta je smiješno moj sistem uspoređivati sa nekim high end sistemom.
Dakle razlike postoje i nisu male već su su OGROMNE.
Kod pojačala razlika je sigurno veća nego kod kabela. Ja sam govorio za kabele...
Što se tiće uživanja, neki ljudi uživaju i na zvučnicima od 30kn, a neki se ne zadovoljavaju ni sa onima od 100000kn (to je po meni već psihički poremečaj).

Citiraj:
Da mora da je taj Logitech neka gadna pila kad sluše od 15 kn imaju više detalja .
Vidi pod 1.

Žao mi je Smartguy-a jer će mu temu sigurno lockati, a nije dobio odgovor na svoje pitanje (Hoće li se obnoviti High-end zvučnička ponuda za PC) i još su ga proglasili budalom jer je to pitao jer se kao zvučnici ne mijenjaju i proizvođaći stalno stavljaju iste drivere, a budale kupuju.

To zadnje nikako nije istina. Driveri se itekako mjenjaju (Z-680 ---> Z-5500 - stavljeni novi sateliti i veći sub, potpuno nove kutije). Čak da se driveri ne mjenjaju uvijek ima mjesta za poboljšanje kutija, a kutije su itekako važne, zar ne.

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline