View Single Post
Staro 12.07.2007., 01:43   #30
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
mrzim to blaćenje Z5500 sustava... kao da je to goli kujac u usporedbi sa tim svemoćnih haj faj sustavom koji je 800-900% bolji od njih. pa daj može li se neko ode noramalno izražavat i reć da Z5500 za 2500 su neisplativi jer se da uzet jedno polovno ne baš predobro pojačalo te par tannoy samostojećih zvučnika koji su super stvar?

I ako mi neko složi jedan Hi-Fi sustav za 2500kn(stoja gore dole) neka stavi konkretno linkove i neke informacije. Može komotno i iz oglasa stvari stavit. Neke primjere, a ne samo da je Hi-Fi bolji i gotovo.
Je, goli je kujac.

Ajde ti meni reci kako da se covijek normalno izrazava, rekao sam na pocetku kad sam usao u topic da mi je vec muka od silnih topica o zvuku i z5500. Vec je bilo x puta receno, bolje je ovo ono bla bla i opet iznova.
Vec sam si reko da ignoriram ovakve topice + topice zvucne kartice jer je sve isto. Treba napisat vic o ivici kako kupuje zvucnu X-fi extreme music i Z-5500 (ili daj vec koji oces) pa pita maricu jel da uzme to il to ne valja il da ipak ne uzme prejake da nebi srusilo babinu kucicu od cokolade u susjednoj sumi. Pa onda to stavit pod sticky. Imali bi 30% manje topica u ovom dijelu foruma. Svejedno na kraju ili covjek kupi to isto sto je i mislio ili u vecini slucajeve to planira tek za 2 mjeseca jer sad nema novaca ili u jos vise slucajeva nestane s foruma pa nakon 1 mjesec napise kak je odustao od kupovine jer je isti zapio s drustvom pare.

P.S.
Nemoguce je sloziti HiFi za 2500kn. Mozda samo kablovi
Par tannoy samostojecih zvunicka nisu super stvar ali su bolje rijesenje od bilo kojih PC zvucnika. (U biti nisu niti HiFi)
musso je offline