View Single Post
Staro 11.07.2007., 17:03   #19
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Za vlasnika topica:
O kojoj cifri uopće pričamo? Koliko ti ostane od onih 3500 kn za zvuk?
I da, govoriš o zvučnicima kao da su trapez hlače koje ispadaju iz mode.
Ako je dobar zvuk šta mu smeta i da je 5 godina star model? Ništa novoga i revolucionarnog se nije niti neće otkriti u par godina.Jedino je kanonada marketinga po nama sve jača i jača pa nam je sve lakše servirati novo, bolje, naprednije.
Ozbiljniji proizvođači jednake drajvere ugrađuju po 7-8 g. pa se opet nađe dosta budala koje to i kupuju.

Citiraj:
Autor Tichma Pregled postova
meni to preseravanje sa zvucnicima od minimalno 2,5k ili jos skuplje nije jasno, ja imam obicne noname zvucnike 2.1 i jace mi netreba i razloga sta nomogu jace pojacati jer mi susjedi seru da nemogu spavati (a zivim u kuci a ne u stanu), znaci rijetko kada ih pojacam vise od polovice a i to mi je preglasno, sada u svemu ovome nevidim potrebu za skupim zvucnicima za mene je plafon za zvucnike 600kn, neznam jeste li vi koji imate te ekstra zvucnike ikada iskoristili max snagu tih zvucnika ili da ste mozda neki glazbeni producenti ili mozda dj-evi, pa da vam trebaju takvi zvucnici, ali za obicno slusanje glazbe nema smisla davati tolike pare za zvučnike.
Što bi rekli naše komšije: "Proful'o si ceo fudbal."
Poslušaj kod nekoga hi-fi zvučnike od 2,5 kile kn na jednakoj glasnoći kao što ih slušaš kod kuće i bit će ti jasno. Ako ti ni tada ne bude jasno e onda ti samo medicina za ušesa može pomoći.
Glasnoća nema nikakve veze s tim.
Masa ljudi koje znam je imalo ovo tvoje mišljenje. Jedna pjesma koju su poslušali kod mene je bila dovoljna da shvate da novac "bačen" u zvučnike nije bačen u vjetar.

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Edit:
Nisam siguran da li se squeezbox moze prikljuciti izravno na zvucnike. Valjda moze ako ovako pise.
Ne može. Puno je očekivati od ove SportBilly kutijice da za 1000 i nešto kn radi i to. Ipak treba dodati i nekakvo pojačalo.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 11.07.2007. u 17:29.
newalss je offline